23948sdkhjf

Netonnet ökar marknadsandelarna

I en omtumlande bransch där hemelektronikkriget just skördat ett nytt offer gör Netonnet ett starkt år. Omsättningen ökade med över 20 procent.
Netonnet, som både bedriver försäljning av hemelektronikvaror på nätet och i så kallade lagershoppar, ökade sin omsättning under maj 2011–april 2012 med 21 procent. Nettoomsättningen uppgick till 2 791 miljoner kronor (2 305). Resultatet efter skatt uppgick till 53 miljoner kronor (–85). Företaget har inte uppgett rörelseresultatet för perioden.

– Vi gör en enastående bedrift under verksamhetsåret och lyckas vända ett enormt förlustresultat till en övertygande vinst, en resultatförbättring med 138 miljoner kronor. Vi ökar omsättningen med hela 21 procent på en vikande marknad, kommenterar Netonnets vd Harald Ennen i ett pressmeddelande.

Harald Ennen beskriver företagets resultatförbättringar som en turnaround.

– Netonnet gå en ljus framtid till mötes och vårt koncept ska fortsätta utvecklas och expanderas. Vi har en effektiv och skalbar logistikmodell som ger oss kostnadsfördelar vilket ger kunderna lägre priser, skriver Harald Ennen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094