23948sdkhjf

Hallå där, Jenny Hedström!

Retailchef Jenny Hedström på Securitas, har varit med och startat ett systerbolag till Securitas som ska koncentrera sig på service och mystery shopping. Målet är ökad säkerhet i landets butiker.

Hur hänger egentligen service och säkerhet i butik ihop?
Det är ju där det börjar, med personalen i butiken! En bra, trevlig service till kunden som kommer in i butiken gör det svårare att bära sig dumt åt och att stjäla. Och en bra service ger därmed också en bra arbetsmiljö.

En väg dit kan vara kvalitetsåterkoppling via mystery shopping?
Ja, förändrade köpmönster påverkar detaljhandeln på flera plan, och ställer nya krav på att alla försäljnings- och säkerhetskanaler samverkar. Säkerhetsarbetet kan inte bedrivas på sin egen kant, utan måste integreras i alla delar.

Vad skulle du säga är det bästa med ert nya sätt att jobba?
Den som anlitar oss får konkreta åtgärdsförslag redan i samband med besöket i butik. Direkt när vi har gjort ett besök i butiken och tittat på hygienfaktorerna kommer vi med återkoppling och förslag.


Notifind är sedan någon månad tillbaka en eget systerbolag till svenska Securitas. Hur uppstod tanken på ett eget bolag?
Detaljhandeln är en snabb och föränderlig bransch. Vi måste hänga med i det tempot för att vara en attraktiv samarbetspartner. Därför har vi valt att lägga vår mystery-shopping erbjudande i ett eget bolag.
Annars, när det gäller verksamheter som kräver auktorisation är det mycket som ska gås igenom i säkerhetsprocessen, lagar och föreskrifter. Då tar det ett tag innan man kan komma igång. Så här kan vi vara mer snabbfotade.

VILL DU HÖRA MER -

OM SENASTE STATISTIKEN KRING BROTT I HANDELN,

JENNY HEDSTRÖMS TANKAR OM SERVICENS ROLL I SÄKERHETSARBETET I BUTIK

OCH FÅ INSPIRATION OM ETT LYCKAT STOCKHOLMSSAMARBETE MELLAN BUTIK OCH POLIS?
Kom på frukost med Dagens Handel den 28 april i Stockholm.

Anmäl dig här:

http://www.trippus.se/web/presentation/web.aspx?evid=e7qNisHMYDiMxxwW/fGH2w==&ecid=uyz9z1QB9I8zg5QCyTDi3g==&ln=swe&view=category&template=Flex

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063