23948sdkhjf

Svensk marknadsplats ska erövra Europa

Sebabay.com är en marknadsplats som vill hjälpa webbutiker och varumärken att sälja sina produkter på den europeiska marknaden.


Sebabay.com beskriver sin strategi som lite egen, eller unik, om man så vill.

"Sebabay startade med att hitta e-handelskonsumenten, publiken. Sebabay har nu över 300 miljoner potentiella e-handelskonsumenter runtom i Europa" , skriver de i ett pressmeddelande.

- Vi börjar med Sverige och övriga Skandinavien. Därefter fortsätter vi ut i Europa, säger Benny Book , en av grundarna av marknadsplatsen.

Sebabays leverantörer väljer själva i vilket eller vilka länder man vill medverka. Vissa leverantörer kanske nöjer sig med den svenska marknaden medan andra enbart vill sälja sina produkter utomlands. Man bestämmer själv vad som passar.

Sebabay tar en överenskommen procentsats på försäljningen som ersättning. Det ska enligt uppgift inte finnas startkostnader eller fasta avgifter för att medverka på Sebabay.com.

Sebabay.com lanseras i mitten av oktober och Sebabay håller på att värva fler webbutiker och varumärken som vill använda marknadsplatsen för att nå ut till kunder i Europa.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062