23948sdkhjf

Han blir ny vd på Lekmer

Lekmergrundaren Niklas Jarl går in som vd för bolaget. Fredrik Palm slutar på egen begäran för att börja på något nytt.
I dag skriver Qliro group i ett pressmeddelande att att Niklas Jarl har utsetts till vd för dotterbolaget Lekmer. Han tillträder med omedelbar verkan och ersätter Fredrik Palm som på egen begäran sagt upp sig för att anta nya utmaningar, men han kommer under en övergångsperiod att finnas kvar inom koncernen.

Niklas Jarl är en av grundarna av Lekmer och har sedan starten 2006 ingått i ledningsgruppen för bolaget. Han har innehaft många positioner inom företaget. Han kommer närmast från positionen som försäljnings- och marknadschef.

Paul Fischbein , vd och koncernchef för Qliro group, kommenterar:

– Vi är mycket glada över att kunna utse Niklas till vd för Lekmer. Niklas och de övriga Lekmer-grundarna, Patric Palmefjord och Johan Englund , har tillsammans med Fredrik Palm byggt upp Lekmer till Nordens ledande nätbutik för barnfamiljen. Jag är övertygad om att Niklas, tillsammans med de övriga grundarna och resten av Lekmer-teamet, kommer att leda den fortsatta utvecklingen av Lekmer på ett väldigt bra sätt. Jag vill också passa på att tacka Fredrik Palm för hans fyra år inom Lekmer och Qliro group. Med Fredrik som vd har Lekmer visat en fantastisk utveckling och vi önskar honom lycka till när han nu väljer att anta nya utmaningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078