23948sdkhjf

Två nya för Team Sportia

Nu lägger Team Sportia till två butiker till de omkring 90 som redan finns runt om i landet. Kedjan gör comeback i Kristianstad och öppnar i Nynäshamn.
"En formtopp" - så beskriver Team Sportias ledning läget för landets tredje största sportkedja nu i höst.

Höstens försäljning har varit bra och kedjan har nyss tecknat ett sponsoravtal med Lidingöloppet.

Nu växer kedjan med ytterligare två butiker.

För konditionsidrott och träning

Först ut är en 800 kvadratmeter stor butik i Kristianstad.

– Team Sportia har funnits här tidigare och det är många i trakten som verkligen har saknat varumärket och nu ser fram emot att vi ska öppna på nytt. Vi har exempelvis över 19 000 Sportklubben-medlemmar i Kristianstad med omnejd, så vårt koncept är redan starkt förankrat här, säger butiksägare Henrik Svenstam som kommer lägga extra fokus på Team Sportias paradgrenar konditionsidrott, träning och aktiv fritid.

– Jag har själv jobbat inom Team Sportia sedan 1999 och vet av erfarenhet att våra kunder förväntar sig att vi kan de här områdena på riktigt och kan erbjuda allt ifrån bra utrustning till träningstips, fortsätter Henrik Svenstam.

Cykelfokus

Nästa på tur att bli Team Sportia-handlare är Christian Dahl Berntsson som öppnar butik i Nynäshamn den 25 november. Till skillnad från Henrik Svestam har Christian Dahl Berntsson ingen tidigare koppling till Team Sportia. Ändå var valet av kedja enkelt:

– Det händer mycket positivt kring Team Sportia nu och känslan är att det här är en organisation som verkligen har framtiden för sig. Dessutom ville jag öppna en butik som är duktig på cykel, eftersom Nynäshamn inte har någon cykelhandlare idag. Och då är det i min mening bara Team Sportia som gäller, säger Dahl Berntsson.

En modern sportbutik

Team Sportia i Nynäshamn blir ca 400 kvadratmeter stor och förutom cykel kommer fokus i första hand att ligga på löpning, träning och en kombination av aktiv fritid och street. Christian Dahl Berntsson påpekar dock att butikens karaktär i mångt och mycket kommer att formas av kunderna:

– Vi ska vara en modern sportbutik, som är lyhörda för kundernas önskemål och utformar vårt erbjudande därefter. Team Sportia handlar om kunskap och inte minst service, så självklart ska vi lyssna på vad våra kunder vill ha.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063