23948sdkhjf

Gymgrossisten bantar och omorganiserar

Sjutton tjänster ska bort när Gymgrossisten organiserar om.
Nätbutiken Gymgrossisten, som ingår i Qliro group, har slutfört en omorganisation som innebär att verksamheten indelats i tre affärsområden och att personalstyrkan minskats. Personalminskningen är resultatet av ett varsel som lades i augusti 2015 och omfattar 17 tjänster.

Nya chefer har utsetts för varje affärsområde; Robert Walker blir ansvarig för sajten Gymgrossisten.com, Mikko Ollinen blir ansvarig för sajten Bodystore.com och Nils Rådström blir ansvarig för Retail. Carl Arnesson tillträder som ny CFO. Samtliga rapporterar till Gymgrossistens vd, Therese Hillman .

Paul Fischbein , vd och koncernchef för Qliro group, kommenterar:

– De förändringar vi nu genomfört skapar de rätta förutsättningarna för Gymgrossisten att genomföra sin nordiska strategi. Med en ny stark ledningsgrupp på plats kommer vi fortsätta att utveckla bolagets position inom viktiga segment på den nordiska marknaden. Det är aldrig ett lätt beslut att dra ner personalstyrkan i samband med en omorganisation eftersom det berör nära kollegor. Men förändringen är nödvändig för att säkra en plattform för fortsatt hög försäljning och intjäning inom Gymgrossisten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062