23948sdkhjf

Hamburgerkedjans prylbutik

McDonald’s Sverige öppnade i våras en butik med Big Mac-produkter. Den fick genklang världen över. Nu lanseras en sommarkollektion och ett showroom.
Här kan man snacka branschglidning. I våras öppnade svenska McDonalds en nätbutik med hamburgermönstrade regnjackor, underställ, gummistövlar, hundkläder, sängkläder och fondtapet. Nu utökas sortimentet med sovsäck, tält och shorts.

– Vi vet att Big Mac har många fans och att det är världens mest sålda hamburgare. Vi blev ändå glatt överraskade av det stora intresset från hela världen, besökare från 153 länder var den första veckan. säger Petra Dahlman , senior marknadschef på McDonalds Sverige.

Överskottet av försäljningen går till Ronald McDonald barnfond och fondens arbete med Ronald McDonald hus, ett hemlikt boende för svårt sjuka barn och deras familjer nära specialistsjukhusen i Sverige.

Big Mac-produkterna får nu också ett eget showroom för att visa upp hela kollektionen och göra det möjligt för medier att låna produkterna för plåtningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062