23948sdkhjf

Gallerior sätter loggor på lånecyklar

I dag, onsdag, startar vårsäsongen för Stockholm City Bikes. Liksom förra året pryder Gallerian och Moodgallerian drygt 1000 av de cyklar som finns i lånecykelsystemet hos Stockholm Citybikes, med sina loggor.


– Efter alla positiva reaktioner förra året känns det jättekul att kunna vara med i år igen. AMF Fastigheters fokus är Stockholm och att cykla är ett smidigt och hållbart sätt att ta sig fram genom staden. Vi tittar just nu på hur vi kan integrera lånecyklar och cykelservice i våra stadsutvecklingsprojekt. Gallerian och Mood Stockholm är två av de mest besökta och populära handelsplatserna i city med sammanlagt 65 000 besökare per dag. , säger Anders Pettersson , affärsområdeschef retail hos AMF Fastigheter.

Sedan 2006 har Stockholm City Bikes funnits i Stockholmarnas stadsmiljö. Användandet av lånecyklarna slog under 2014 rekord med över en halv miljon lån och försäljningen av säsongskort steg med 24 procent. I år har systemet ytterligare utökats med 20 stationer i Söderort, Västerort och innerstan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063