23948sdkhjf

Bra år för Odd Molly

För sjunde kvartalet i rad ökade Odd Molly sin omsättning och rapporterar om ett år med både försäljnings- och resultatökningar.
Modeföretaget Odd Mollys nettoomsättning för helåret 2014 ökade med 29 procent till 294,3 miljoner kronor (228,2). Och efter en period med röda siffror visar rörelseresultatet nu på en vinst med 5,5 miljoner kronor (-24,1).

"Bakom denna utveckling ligger ihärdigt och målmedvetet arbete som grundas på dedikerade människor, både i företaget och i vårt nätverk, och en kundorienterad strategi", skriver vd Anna Attemark i bokslutskommunikén.

Under året tog Odd Molly över försäljningsansvaret i Skandinavien och utvecklade en egen försäljningsorganisation, införde fyra införsäljningstillfällen och lanserade nya produktgrupper som en del av Odd Mollys livsstilskoncept. De nya produktgrupperna Home och Bad samt den senaste nyheten Regn (med bl a regnkappa, stövlar och paraply) såldes in till agenter och återförsäljare under året, och kommer att nå konsument i butik under våren.

Odd Molly driver även sex egna fysiska butiker, en egen webbshop och en shop-in-shop. Odd Mollys aktie handlas på NASDAQ OMX Stockholm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063