23948sdkhjf

De blev Stockholmsgasell för digitalt

Företaget med de färgglada strumporna som sitt signum har utsetts till 2014 års "digitalgasell" i Stockholms län.
Företaget Happy socks blev årets vinnare av Digital Gasell i Stockholms län. Det företagande som 2008 började med strumpor har nu växt med både underkläder och accessoarer och en försäljning i över 70 länder världen över.

– Vi räknar med en omsättning om 130 miljoner kronor i år med ett förbättrat resultat från 2013, säger Mikael Söderlindh , vd och medgrundare, och fortsätter:

- Det är andra året i rad vi blir ett Gasellföretag och att dessutom få utmärkelse Digital Gasell för Stockholms län känns mycket smickrande och ger vår globala e-handelsstrategi ett fint erkännande. Nyckeln till vår framgång är det internationella teamet som står bakom vår e-handel, säger Mikael Söderlindh , vd och medgrundare.

Dagens industris Gaselltävling för snabbväxande företag firar i år 15-årsjubileum. Varje höst utser Dagens industri Sveriges supergasell, alltså det företag som har vuxit snabbast i Sverige de senaste tre åren. Dessförinnan körs Gasellfester över hela landet och diplom delas ut till de företag som har vuxit snabbast i vart och ett av länen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063