23948sdkhjf

Jättepop-up på sportarena

I vanliga fall strömmar publiken hit för sportevenemang och konserter. Men till helgen slår arenan upp portarna för shopping.
Det är shoppingklubben Campadre som flyttar in i Friends arena. 21-23 öppnar man vad man kallas "Skandinaviens största pop-up outlet" med kläder, smycken, klockor och heminredning.

- Våra kunder är vana att handla online så det ska bli fantastiskt kul att träffa dem i verkligheten. Nu ta vi vårt online-koncept till en pop-up store och säljer exklusiva varumärken under en begränsad tid, säger Stefan von Stein, Campadres vd.

Det blir 1 000 kvadratmeter shopping i foajén vid arenans huvudentré. Idag torsdag smygstartar försäljningen för specialinbjudna och fortsätter sedan hela helgen.

Två fullastade långtradare har kommit upp från Compadres lager i Trollhättan.

- Vi kommer att fylla på med nya varor varje dag, fortsätter Stefan von Stein.

Shoppingpremiär för arenan

För Friends Arena är det första gången lokalerna används som butiksytor.

- Vi är mest kända för fotboll och stora konserter, men det händer spännande saker på arenan året runt. Många företag har redan upptäckt möjligheterna som finns här för kick-offer och konferenser och det känns kul att nu även kunna lägga till pop-up-butik på vår lista, säger Victoria Huusko, projektledare på Friends Arena.

Fakta Campadre

Shoppingklubben Campadre har över 1 miljon medlemmar. Sedan februari 2009 säljer sajten mode, heminredning, resor och andra livsstilsprodukter. Varorna säljs genom tidsbegränsade kampanjer och endast till medlemmar. Medlemskapet är kostnadsfritt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065