23948sdkhjf

Nytt hälsokoncept på Åhléns

Nu vidareutvecklar familjeföretaget sitt hälsosamma restaurang- och butikskoncept och flyttar in på Åhléns. Andra generationen kliver in och tar ansvar.
Snart öppnar ”Sally Voltaire och Systrar” på Åhléns City i Stockholm.
Ambitionen sägs vara att erbjuda god och hälsosam mat i en annorlunda miljö, och att inspirera människor till att äta och laga mer vegetariskt. Restaurangen är en vidareutveckling av konceptet restaurang Voltaire på Hötorget, samt butiken Systrarna Voltaire.
Namnet syftar på att det är Sally Voltaire , dotter till Lotta Voltaire , som kommer att driva restaurangen med hjälp av sina systrar som ansvarar för inköp och marknadsföring för butiksavdelningen.

– Det ska bli roligt att släppa fram en ny generation för att se vad de har för planer med konceptet. Jag har lyssnat på Sallys råd så många gånger och det har gjort att vi vågat införa förnyelser i vårt restaurang-koncept. Att driva restaurang handlar för mig mycket om att ta till sig trender och händelser i omvärlden, säger krögaren Lotta Voltaire i ett pressmeddelande.

Jonas Sandström , chef för Åhléns affärsområde Food, driver satsningen från Åhléns sida.

– Vi är naturligtvis jätteglada att snart ha familjen Voltaire hos oss. Restaurangen kommer att få ett fantastiskt nybyggt kök som gör att de kan laga all den mat de vill utan begränsningar. Vi tror dessutom att Sallys hälsosamma och genomtänkta restaurangkoncept kommer att tilltala den medvetna Åhléns-kunden, berättar Jonas Sandström.

Tanken med konceptet är framförallt att människor från olika delar av Stockholm och utanför, ska komma
till restaurangen för matens skull. Förhoppningsvis kommer det bidra till att nya människor besöker Åhléns. Maten har en hälsosam bas, med influenser från såväl egna mattraditioner som intryck från resor, bland annat i Mellanöstern.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062