23948sdkhjf

Apoteksgruppen stödjer Rosa bandet

I oktober infaller den årliga Rosa Bandet-kampanjen. Apoteksgruppen är samarbetspartner i Bröstcancerföreningarnas Riksorganisations kampanj och säljer utvalda produkter till förmån för bröstcancerforskning.
Under oktober genomför Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation (BRO) sin elfte Rosa Bandet-kampanj som syftar till att samla in pengar till forskning inom bröstcancer samt stöd till de drabbade och deras familjer. Utöver försäljning av Rosa Bandet och rosa reflex, kommer utvalda ”3 för 2”-produkter att säljas på Apoteksgruppen. Av försäljningen av de rosa produkterna går tio kronor oavkortat till Bröstcancerfonden.
– BRO gör ett fantastiskt arbete för att öka kunskapen om sjukdomen och hur den kan botas samt förbättra tillvaron för de som drabbas. På Apoteksgruppen är vi stolta över att för fjärde året i rad tillsammans med våra kunder vara med och bidra till just detta, säger Maria Mårfält , kommunikationschef på Apoteksgruppen i ett pressmeddelande.
– Bröstcancer är den vanligaste cancerformen hos kvinnor i Sverige. Med fortsatt arbete kan vi göra läget bättre för de drabbade och utveckla forskningen vidare. Vi är därför glada över att samarbetet med Apoteksgruppen fortsätter, säger Paula Asarnoj , kommunikations- och pressansvarig, Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078