23948sdkhjf

Clas Ohlson inför mobila betalningar

Nu inför hemmafixarkedjan Clas Ohlson möjlighet till mobila betalningar. Kedjan har valt den mobila betallösningen SEQR, som tagits fram av Seamless.
Avtalet med Seamless gäller till att börja med de 78 butiker som finns i Sverige och SEQR rullas ut i butikerna inom kort. I nästa fas väntar fler marknader som Clas Ohlson är etablerade på, samt e-handeln.
Clas Ohlson finns idag i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Förenade Arabemiraten och Kina. Försäljningen sker via butiker och e-handel, samt genom katalog och telefon. Bolaget är sedan 1999 noterat på Stockholmsbörsen och har en omsättning på 7 miljarder kronor.

– Vi introducerar SEQR i svenska butiker och kan därmed erbjuda en smidig och modern betaltjänst som det också går att koppla vår kundklubb Club Clas och specifika erbjudanden till, samtidigt som det sänker kostnaderna för våra butiker. Att SEQR redan finns på flera marknader och på ett enkelt sätt även kan integreras i vår e-handel har också bidragit till vårt beslut, säger Nina Lindfors Sverigechef, Clas Ohlson i ett pressmeddelande.
Seamless vd Peter Fredell som tillhandahåller SEQR säger att Clas Ohlsons strävan efter att öka digitaliseringen av köpupplevelsen har varit en viktig del i arbetet med samarbetsavtalet med SEQR.

I somras offentliggjorde Seamless ett samarbete med den internationella leverantören av kassasystem PCMS. Det är den leverantör som Clas Ohlson använder sig av. Att det redan nu finns en integrering mellan systemen underlättar för den utrullning som inom kort kommer att inledas.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063