23948sdkhjf

Värmen säljer slut hos Elgiganten

– Värmen överraskar oss lika mycket varje år, det ser vi tydligt i efterfrågan på klimatprodukter som alltid ökar kraftigt i samband med sommarens första varma dagar. I år är den trenden tydligare än någonsin, säger Eddie Hernandez , marknadschef på Elgiganten.

Kunderna har strömmat till Elgiganten i jakt på klimatprodukter som airconditioners och fläktar. De senaste tre dagarna har försäljningen ökat med hela 900 procent jämfört med motsvarande period förra året.

– Trots att vi har en fin sommar att jämföra med så har försäljningen av klimatprodukter ökat med hela 900 procent de senaste dagarna. Det är helt makalöst, säger Eddie Hernandez.

Kyla på nätet

Den stora efterfrågan har lett till att vissa produkter sålt slut lokalt, men det finns fortfarande kylprodukter kvar i Elgigantens vandra varuhus och i nätbutiken. Nya leveranser är dessutom på väg in under veckan.

Elgiganten har idag 75 svenska varuhus och ingår i Elkjøp-koncernen, som räkenskapsåret 2012/13 omsatte 26,2 miljarder norska kronor med ett resultat på 1 100 miljoner norska kronor. Elkjøp-koncernen ägs av den brittiska hemelektronikkoncernen DSG international plc.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064