23948sdkhjf

Full fart på butiksmässa

Redan när Butiksleverantör 2014 öppnade klockan 9 på tisdags morgonen, var det full fart i både montrar och på seminariescener.
230 utställare finns på plats på Butiksleverantörsmässan, som under två dagar pågår på Kistamässan utanför Stockholm. Egentligen är det tre mässor i en, Butiksleverantör, E-commerce och Visual communication, som väntas locka fler än 5 000 besökare.

På fem scener på mässgolvet hålls korta semiarier och föreläsningar och tisdagsmorgonen inleddes med Stefan Hyttfors , futurist och framtidsforskare som bland annat pekade på superaktuella utmaningar som miljöfrågan och det nya informationssamhället som producerar värde utan arbetskraft.

Bengt Nilervall på Svensk Handel berättade om handelns möjligheter med framtidens betallösningar och framgångsexperten Annika R Malmberg gav tips på hur man kan öka försäljningen med 30 till 50 procent på en dag.

Senare under dagen håller Dagens Handel en paneldiskussion om logstiken är den viktigaste frågan för framgångsrik e-handel med bland andra Charlotte Nordén , vd för Joy shops, Andreas Bränd , ansvarig för Norra Europa på Zalando, Peter Hesslin vd för DHL Freight och Klas Hjort, professor i Returrätt.

Följ mässan på Dagens Handels twitter .

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109