23948sdkhjf

Izettle byter prismodell

iZettle introducerar idag en ny prissättning på transaktioner. Samtidigt och fullbordas övergången till Chip och PIN i Sverige. Den nya prissättningen innebär att priset per transaktion minskar automatiskt i takt med att försäljningen ökar.
Den nya prissättningsmodellen innebär att transaktionskostnaden sänks i takt med att försäljningen ökar.Den högsta taxan är 2,75 procent och den lägsta är 1,50 procent per transaktion. Chip & PIN-läsaren erbjuds för 795 kronor. Befintliga Izettle-användare erbjuds kortläsaren till halva priset, 395 kr exklusive moms.

– Vi har kommit en bra bit på vägen att göra kortbetalningar tillgängliga för alla. Med vår nya disruptiva prismodell kan vi fortsätta växa tillsammans med våra användare och samtidigt även tilltala lite större företag som vill ha en modern och prisvärd betalningslösning. I kombination med vårt certifierade kassaregister och vår Chip & PIN-läsare kan vi nu ge marknaden en lösning som efterfrågas av allt ifrån enmansföretag till restauranger, caféer och butiker”, säger Jacob de Geer , grundare och VD på iZettle i ett pressmeddelande.

Från och med den 1 april 2014 kan Visa-betalningar i Europa som klassificeras som mobila inte längre verifieras med signatur, istället måste de verifieras med PIN-kod eller genom en sms-lösning. iZettle påbörjade redan 2012 arbetet med att anpassa sig till denna standard och 75 procent av bolagets transaktioner i Sverige sker redan idag med Chip & PIN.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08