23948sdkhjf

CDON byter vd

Ola Strömberg har utsetts till ny VD för CDON.com och Tretti.se. Han ersätter Christian Eriksson, som får lämna med ombedelbar verkan.
E-handelsbolaget CDON group AB meddelade i dag i ett pressmeddelande att Ola Strömberg har utsetts till ny vd för dotterbolagen CDON.com och Tretti.se. Han kommer att ingå i CDON groups koncernledning och efterträder Christian Eriksson , nuvarande vd för de två dotterbolagen, med omedelbar verkan.

Ola Strömberg kommer närmast från rollen som global vd för konsultföretaget Mercuri international group. Han har tidigare ihaft ett flertal ledande positioner inom exempelvis Modern times group, Spray ventures och Oriflame.

Christian Eriksson anställdes som business controller för CDON group 2008. 2010 utsågs han till operativ chef för CDON.com och 2011 till vd för bolaget.

CDON group har uppvisat ökade förluster under det senaste året. CDON.com ingår i segmentet underhållning tillsammans med Lekmer.com. I de båda e-butikerna minskade försäljningen med 15 procent under det senaste kvartalet och med 7 procent under årets nio första månader.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063