23948sdkhjf

Muslortar stod Coop i Täby dyrt

Problemet med möss i livsmedelsbutiken Coop Forum i Arninge i Täby, som ledde till att butiken fick stänga för sanering, blev en dyr affär. Stormarknadschefen och regionchefen har bytts ut och butiken har förlorat både pengar och kunder.
– Naturligtivs har det varit negativt. Vi hade stängt, det var skriverier och vi har inte haft fullt sortiment den senaste tiden och /.../vi har tappat 20-25 procent av kunderna. Nu är vi sakta på väg tillbaka men det har ju påverkat oss, absolut, säger PG Magnusson , tillförordnad butikschef på Coop Forum i Arninge, till Nyheter P4 radio Stockholm.
Det var i mitten av september som Södra roslagens miljö och hälsoskyddsnämnd fick nog och förbjöd all försäljning förutom konserver och frysvaror. Coops stormarknad i Arninge fick också stänga hela butiken under en hel dag. Då hade problemet med skadedjur i butiken varit känt i åtta år. Men nu har man städat ordentligt inne i butiken. Och nu börjar vägen tillbaka.
– Det är inte helt enkelt men nu har vi laddat upp och kan visa en otroligt välstädad och snygg butik. Vi fyller på varor allt vad vi kan, säger PG Magnusson.
Han säger att man nu tätat huset och att det nu inte finns några möss i butiken.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063