23948sdkhjf

Ny auktionsportal ska frigöra likviditet

I november lanseras StockonDeals.com, en digital B2B-auktionsportal för europeiska producenter av livsmedel och hemmafixarprylar. Tanken är att förenkla försäljning av överskottsproduktion och -lager, så att likviditet frigörs hos de säljande företagen.
Portalen StockonDeals.com, ska hjälpa producenter att undvika kassering av produkter, onödig lagerhållning och på sikt även outnyttjad överskottskapacitet. Genom portalen säljs produkt och kapacitet istället till högsta bud, och både risk och kostnad kring försäljningen ska minimeras.

Portalen har utvecklats i tätt samarbete med över 20 europeiska företag. En av grundarna är Thomas B. Olsen , före detta VD för Nordic Sugar.

- StockonDeals är en helt marknadsdriven tjänst, och den första i sitt slag. Vi har tagit ett reellt problem med överskottslager och -produktion och kombinerat med en teknisk lösning. Resultatet är en portal som kommer underlätta hanteringen för producenter och inköpare över hela Europa, säger han i ett pressmeddelande.

Registrering av företag på tjänsten är gratis, och redan nu finns det möjlighet att anmäla intresse. Produktsortimentet nås sedan endast av registrerade användare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093