23948sdkhjf

"Kjell & company ett föredöme"

Kjell & company visar positiva siffror och man fortsätter tillväxtstrategin. Kedjan satsar också fortsättningsvis på kunnig personal och hög servicegrad i butikerna.
Elektronikkedjan Kjell & Company var ett glädjeämne när Hakon invest idag presenterade siffrorna för tredje kvartalet, juli till och med september 2013.

– Kjell & Company är på flera sätt ett föredöme och jag tänker främst på hur de framgångsrikt manövrerar sin tillväxt med bibehållen effektivitet i organisationen. Att vi har en svagare marknad generellt att vänta framöver är enligt min mening ingen ursäkt för att inte uppvisa tillväxt, säger Hakons vd Claes-Göran Sylvén i en kommentar.

Omsättningen för, föredömet i koncenen, Kjell & company ökade under tredje kvartalet med 16 procent till 196 miljoner kronor (169) och försäljningen i jämförbara enheter ökade med 9 procent.

Rörelseresultatet uppgick till 19 miljoner kronor (18) under perioden.

Totalt för Hakon invest ökade omsättningen till 583 miljoner kronor (551) under tredje kvartalet. Rörelseresultatet visar fortfarande på ett minus som ökade från föregående år. Totalt för koncernen blev det -296 miljoner kronor (-63).

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095