23948sdkhjf

Din Sko och Linda Sundblad i välgörenhetssamarbete

Artisten och modeprofilen Linda Sundblad samarbetar med DinSko i satsningen Styled By…Linda Sundblad. Viss del av försäljningen går oavkortat till den välgörenhetsorganisationen Plans kampanj för flickors rättigheter – Because I am a Girl.
Kollektionen Styled By…Linda Sundblad kommer att finnas i alla Din Sko-butiker i Sverige, Norge och Finland under perioden 3-16 september. Från hennes favoritmodeller går 50 kronor per sålt par till Plans Because I am a Girl-kampanj.
Linda Sundblad har fått tidningen Elles utmärkelse för Sveriges bäst klädda artist och har figurerat i otaliga reportage i svenska modemagasin. Nu vill hon även visa sitt engagemang för flickors rättigheter genom samarbetet med Din Sko och Plan:

- Att få möjligheten att stödja Plans fantastiska arbete för unga tjejer gjorde det enkelt för mig att tacka ja, säger Linda Sundblad i ett pressmeddelande.
Plan vill föra upp flickors utsatta situation på den internationella politiska agendan, och skapa en global rörelse som kräver av världens ledare att de respekterar flickors rättigheter.
- Plans mål är undanröja de hinder som gör att flickor inte går klart skolan, som barnäktenskap, tidiga graviditeter och sexuellt våld i hem och skola, säger Anna Hägg-Sjöquist, generalsekreterare för Plan Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08