23948sdkhjf

Ny vd för Dustin på plats

Dustin, som säljer it- och elektronikprodukter via internet, har nu fått en ny vd. Georgi Ganev har tillträtt efter Johan Karlsson som varit tillförodnad vd sedan tidigare vd Per Eriksson lämnade företaget i mars.
Georgi Ganev tillträdde den 1 augusti som ny vd och koncernchef för Dustin, e-handel inom it- och hemelektronik. Georgi Ganev kommer närmast från en befattning som chef för mobilverksamheten inom Telenor Sverige. Han har dessförinnan varit vd och marknadschef för Bredbandsbolaget samt arbetat med produktledning och försäljning inom Kinnevik-koncernen.

– Dustin har ett starkt varumärke och en väl fungerande organisation och jag ser mycket fram emot att fortsätta utveckla verksamheten med fokus på tillväxt, säger Georgi Ganev i ett pressmeddelande.

Johan Karlsson, som varit tillförordnad vd sedan den 1 mars, har återgått till sin ordinarie befattning som finanschef för företaget. Dustin, som har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark, har 450 anställda och omsätter 4,5 miljarder kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062