23948sdkhjf

Mer surdeg för Pågen

Ett nytt avtal innebär att Pågen distribuerar Koch’s bröd i Halland och Skåne. ”Osötat bröd ligger i tiden”, säger vd.

I februari börjar Pågen Färskbröd att köra ut Koch’s stenugnsbröd till butiker i Skåne och Halland. – Vi samarbetar med Koch’s eftersom deras osötade, oskivade bröd är kvalitetsprodukter som ligger i tiden och som dessutom kompletterar vårt eget sortiment till butiken, säger Mikael Carlsson, VD i Pågen Färskbröd, ett sälj- och distributionsbolag som startade i våras för att distribuera andra tillverkares bröd i Pågens bilar. Koch’s bageri i Skåne startade sin verksamhet på 1960-talet då de äkta makarna Helga och Franz Koch saknade brödet de var vana vid från sina hemländer Tyskland och Österrike. Sedan dess har de bakat osötade bröd med surdeg i sina stenugnar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.053