23948sdkhjf

Två nya butiker öppnar i Solna Centrum

Ska tillskottet bredda utbudet inom inredning och väskor, enligt fastighetsägaren.

Till hösten flyttar två nya hyresgäster in till Solna Centrum, enligt ett pressmeddelande från fastighetsägaren Alecta.

Den familjeägda inredningskedjan In & Finn har tecknat avtal om att flytta in.

– Vi ser verkligen fram emot att öppna vår nya butik i Solna Centrum. Det känns extra speciellt att få bli en del av denna livliga och inspirerande handelsplats. Vi ser fram emot att välkomna alla Solnabor och bidra till att skapa en härlig shoppingupplevelse, säger regionchefen Alexi Hanna i ett pressmeddelande.

Accessoarervarumärket Euro Trend hör till den andra nyetableringarna. Förutom varumärkets egna produkter i ekologiskt läder; väskor, handskar, skärp och plånböcker kommer även andra varumärken finnas i sortiment.

– Vi är väldigt glada över att vi nu ska öppna upp i Solna Centrum, det har varit på vår lista länge över platser som vi vill vara på. Vi är övertygande om att det är rätt plats för att nå vår målgrupp på, säger ägaren Olmer Diakson, i pressmeddelandet.

Alecta Fastigheter äger Solna Centrum sedan 2022 då köpcentrumet utanför Stockholm förvärvades från Unibail Rodamco Westfield som även äger Westfield Mall of Scandinavia.

Köpcentrumet har i dag ett brett utbud med över 100 aktörer bestående av butiker, restauranger, vård och service.

– Det är väldigt roligt att båda dessa aktörer väljer att öppna här hos oss i Solna Centrum. Vi arbetar aktivt med att skapa ett så attraktivt utbud som möjligt som matchar våra målgruppers behov och önskemål. Vi fokuserar också på att skapa ett utbud som kan serva och attrahera nya målgrupper, säger Trude Tellefsen, som arbetar med nyetableringar i Solna Centrum.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079