23948sdkhjf

Ska optimera butiksnätverket med hjälp av ny kraft

Värvas från fastighetsbranschen till nyinrättad roll hos Life.

Hälsokostkedjan tillsätter Anders Molin till posten som bygg och etableringschef i Norden med ansvar för att driva och optimera Lifes expansion och butiksnätverk och ha särskilt fokus på att se till att kedjan har de bästa affärslägena till de bästa villkoren.

–Vi är oerhört glada över att välkomna Anders till vårt team. Life befinner sig i en digital satsning där vi bygger ett sömlöst kunderbjudande mellan butik och online. Utvecklingen av vårt butiksnät är en central del i att lyckas och vi ser en enorm potential i att finnas på rätt platser och möta våra kunder där de vill handla. Det innebär att vi kommer jobba mer fokuserat med flyttar, nyöppningar och ombyggnationer och fortsätta leta efter nya intressanta lägen. Anders får en nyckelroll i det här arbetet, säger Wictoria Glans, koncernchef på Life.

Som befattningens titel antyder innefattar tjänsten även  att driva hållbara byggprojekt och identifiera nya möjligheter för expansion på strategiskt viktiga platser. Anders Molin kommer närmast från rollen som senior advisor expansion hos Panea men har även ett förflutet som expansionschef hos Sushi Yama. 

Anders Molin tillträder den 1 oktober.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079